با معرفی تلویزیون گوگلی ال جی ، به نظر می رسد موج تازه ای از گوگل تی وی را در CES و سال 2012 شاهد باشیم. اما برای کسانی که علاقه ای به تعویض تلویزیون و خرید تلویزیون جدید ندارند، راه حلی برای داشتن یک تلویزیون اندرویدی وجود دارد؟ خب، همیشه نوآوری در دنیای دیجیتال حرف اول را زده است! شرکت Always Innovating با یکی از کوچک ترین و شاید جذاب ترین گجت های این دوره قصد دارد در CES امسال شرکت کند. یک دانــــگل HDMI ساده که به شکل کاملا کاربردی یک سیستم کامل را در درون خود جای داده است. پردازنده Cortex-A9 همراه با رم ۲۵۶ مگابایت تا یک گیگابایتی، به علاوه وای فای، بلوتوث و NFC داخلی، یک مجموعه کامل را برای کار با سیستم عامل اندروید در اختیارتان می گذارند.
هدف نهایی از تولید چنین محصولی هم، تبدیل کامل یک تلویزیون اچ دی معمولی به یک ابزار اتصال به اینترنت و سرگرمی همه کاره است. تنها کافی است که دانـــگل را به پورت HDMI تلویزیون وصل کرده، سر دیگر آن را هم برای تامین نیروی لازم به پورت USB تلویزیون متصل کنید. حالا با کنترل از راه دور مادون قرمزی که همراه آن است، کار با سیستم عامل اندروید را درون صفحه بزرگ تلویزیون شروع کنید.
این ابزار کوچک به راحتی از پس پخش تصاویر ویدیویی با کیفیت 1080p بر می آید و به Hulu،Netflix و فروشگاه ویدیوی آمازون هم دسترسی دارد. گفته می شود که برای اندرویدی کردن تلویزیون تان احتمالا باید ۷۹ دلار پرداخت کنید. البته تا زمان عرضه، قیمت دقیق آن مشخص نخواهد شد.
ترکیبی از سیستم عامل آندروید گوگل و صفحه نمایش 3D + تلویزیون هوشمند شرکت LG محصولی را برای مصرف کنندگان فراهم آورده که سرگرمی های جدید و جذابی را برای دارندگان این محصول پدید می آورد.
بنا به گزارشات شرکت LG ادعا کرده که این TV به خوبی از عهده ی مولتی تسکینگ بر می آید، شما می توانید همزمان با کنترل از راه دور جستجو کنید و در شبکه های اجتماعی بچرخید و برنامه های محبوب تان را هم تماشا کنید.
عینک های مخصوص این TV به باطری نیازی ندارند در نتیجه سبک و راحت هستند، به گفته ی این شرکت عینک ها با قیمت ارزانی اراعه خواهند شد تا مصرف کنندگاه بتوانید تعداد زیادی از آنها در خانه داشته باشند و با خانواده فیلم های 3D تماشا کنند.
شرکت LG قابلیتی را در این TV فراهم کرده تا شما بتوانید برنامه های 2D را هم به 3D تبدیل کنید، LG پلتفرم این TV هوشمند را مبتنی بر NetCast ساخته و گفته است در سال آینده 60 درصد از تلویزیون های جدیدش را به این فناوری مجهز خواهد کرد.
نقل قول:به گزارش LG Electronics محصول جدید این شرکت که یک TV هوشمند می باشد در نمایشگاه الکترونیک (2012 CES) در لاس وگاس معرفی خواهد شد.
تلویزیون هوشمند LG قابلیت اتصال به اینترنت را نیز دارد و از دیگر امکانات هوشمند این TV می توان به کنترل از راه دور آن اشاره کرد که LG نام آن را Magic Remote Qwerty گذاشته است، این کنترل با مجمومه ای از فرامین صوتی و تعداد مختلفی دکمه کار خواهد کرد.
پاسخ فوری: LED! (البته آخرین سری هر مدل و حداکثر تا ۵۲ اینچ).
پاسخ کامل:
LCD، Plasma، CRT،TFT، Laser TV، Projection TV و یا OLED ، نوع سه بعدی (۳D) آن، کدام تلویزیون را بخرید؟!
کلمات بالا (LCD، Plasma، CRT،TFT، Laser TV، Projection TV و یا OLED) را بارها بارها از زبان افرادی زیادی شنیده اید در این مقاله می خواهیم تکلیف این کلمات را برایتان روشن کنیم در صورتیکه که قصد دارید تلویزیون جدیدی بخرید پیشنهاد می شود این مقاله را بخوانید چون قرار است برای خرید آن پول زیادی بپردازند (اگر چه اخیراً خیلی ارزان شده! ) و دیگر اینکه امروزه تلویزیون با امکانات پیش روی ما مثل ماهواره، فیلم ها و دی وی دی های جدید با زیرنویس فارسی همزمان با کشور های بزرگ دنیا آن فقط با ۱۰۰۰ تومان قطعاً زمان زیادی پای آن خواهید نشست.
امروزه تکنولوژی وسایل الکتریکی و چند رسانه ای به سرعت رشد می کند طوری که برنامه ریزی برای خرید یک وسیله ممکن است با مشکل مواجه شود و وسیله جدیدی با قیمت مناسبی وارد بازار شود و برنامه شما را برای خرید به هم بریزد.
یکی از این تکنولوژی ها LCD است. برای اینکه بتوانید انتخاب درستی در خرید داشته باشید این راهنما می تواند کمک موثری برای شما باشد.در این مقاله منظور از تلویزیون های LCD قدیمی تلویزیون هایی است که از تکنولوژی LED استفاده نمی کنند. چون همانطور که بعدا خواهیم دید LCD و LED تفاوت جزئی در تکنولوژی با هم دارند که کیفیت تصویر را بسیار بهبود می بخشد.
کنتراست /سطح بندی رنگ سیاه:
تلویزیون های LCD همیشه هنگامی که تلویزیون روشن است نور پس زمینه دارند. برای تولید رنگ سیاه بر روی صفحه نمایش بایستی مانع از برخورد نور پس زمینه به صفحه نمایش شوند و این کار را با استفاده از منحرف کردن کریستال به یک مکان بسته انجام می دهند که این عمل باعث به وجود آمدن کنتراست کم تصویر و محو شدن جزئیات در نواحی تاریک تصویر است.
در تلویزیون های LED، سعی شده است تا این مشکل با استفاده از local dimming رفع شود. با استفاده از این تکنولوژی، در نواحی تیره تصویر با کنترل نور LED ها سعی می کنند تا میزان تیرگی نقاط را بالاتر ببرند و کنتراست بهتری را برای تصویر تولید کنند و جزئیات نواحی تیره را بهتر نمایش دهند.
مقایسه LCD و LED از نظر زاویه دید
تکنولوژی LCD های قدیمی تلاش بسیاری برای بهبود زاویه دید کرده اند اما تا امروز بهترین زاویه دیدی که داده اند، نمی تواند زاویه های کمتر از ۳۰ درجه از لبه تصویر را پوشش دهد، اما در تکنولوژی تلویزیون های LED این مقدار بسیار بهتر شده است تا حدودی که در این زمینه( زاویه دید) با تلویزیون های پلاسما رقابت می کند.
نمایش ویدئو های با سرعت زیاد:
ویدئو هایی که دارای صحنه های اکشن هستند و در فاصله زمانی بسیار کم تعداد زیادی از اتفاقات رخ می دهد به زمان پاسخ و نرخ رفرش صفحه وابسته هستند و هیچ گونه وابستگی به تکنولوژی تولید نور پس زمینه ندارند. در صورتی که این فاکتور برایتان مهم است باید بر اساس زمان پاسخ(Response time) و (Refresh rate) تصمیم بگیرید که کدام مدل (توجه کنید مدل نه LCD یا LED) را بگیرید.
طول عمر:
بسیاری از شرکت ها برای تلویزیون های LED خود طول عمر میانگین ۱۰۰هزار ساعت را در نظر گرفته اند.این زمان بسیار زیاد است و با توجه به اینکه مدت زمان زیادی نیست که تکنولوژی LED وارد بازار شده است و سابقه ای در این زمینه ثبت نشده است نمی توان قطعی اظهار نظر کرد.اما با توجه به نحوه تولید تصویر و نور پس زمینه تلویزیون های LED طول عمر زیادتری نسبت به تلویزیون های LCD دارند.
مصرف برق:
تلویزیون های LED که در این مقاله به شرح جزئیات آنها پرداختیم (دارای تکنولوژی local dimming) به مقدار بسیار کمی بیشتر از تلویزیون های LCD قدیمی برق مصرف می کنند. مصرف برق این تلویزیون ها در حدود مصرف برق تلویزیون های پلاسما است. البته مصرف برق تلویزیون هایی که با استفاده از LED های کار گذاشته شده در لبه پانل کار می کنند (Edge lit) کمتر از تلویزیون های LCD است.
در صورتی که مصرف برق تلویزیون برایتان مهم است ترتیب مصرف برق از کم مصرف به پر مصرف به صورت زیر است:
تلویزیون ها LED Edge Lit، تلویزیون های LCD قدیمی، تلویزیون های LED local dimming و تلویزیون های پلاسما.